Aeromoov

Innovatieve baby producten

Productconcept & locatie 

Regelmatig verschijnt Eline met haar projecten in tijdschriften, blogs, kranten ... Aeromoov las het verhaal van Eline en haar projecten in de Actief Wonen, een Belgisch lifestyle magazine. Voor hun Instant reiswieg, die al in neutralere kleuren bestond, wilde Aeromoov een meer trendy versie lanceren. Deze moest passen in elk universeel interieur. Dus namen ze contact op met Eline om samen te werken aan dit nieuwe productconceptIn een productconcept, zit een moodboard verwerkt, vervolgens samen met enkele patronen en kleuren als start. Allemaal verschillend én voor deze klant ook zeker met een universele uitstraling.

Op basis van een aantal voorkeuren, werden verdere voorstellen uitgewerkt. Samen met het intern designteam werden enkele stalen van het gekozen patroon getest. Een patroon zien op de juiste drager, is van essentieel belang voor de feitelijke productie. Het ontwikkelen van stalen kan vrij intensief zijn. Dit hangt ook af van de soort producent. Vaak wordt gewerkt -omwille van de kostprijs- met het Oosten. Een goeie en vlotte communicatie is hier zeker een must! Bekijk hieronder het resultaat van de samenwerking! Voor de fotografie kozen we een Scandinavisch familiehuis. Alles valt en staat met passende beelden.

Op het moment dat je baby geboren wordt, begint het echte avontuur ... Ontdek Aeromoov om het leven van jou en je baby te vereenvoudigen: AeroMoov Instant reiswieg. Pop. Play. Sleep. Het opzetten en plooien van deze reiswieg duurt slechts enkele seconden. Ontworpen om veilig en sterk te zijn, maar is toch superlicht. Dit veelzijdige kinderbed kan overal worden gebruikt. 

Creatie: Mooditude
Locatie: Mooditude
Fotografie: Aeromoov