Over Mooditude

Mooditude?

  • Eline (39), creatieve art director & consultant
  • coördineert productconcepten
  • alle kennis om een merk te versterken of om een nieuw merk te lanceren.
  • ontwikkelt sterke visuele content via influencermarketing
  • coördineert ook start-ups

Overzicht van onze DIENSTEN.

Eline is altijd creatief bezig geweest. Haar jeugdjaren verliepen na school in de Academie voor Schone Kunsten te Roeselare. Daar kreeg ze verschillende technieken aangeleerd. Na haar algemene studies Economie & Moderne Talen, studeerde ze voor 4 jaar aan de KDG te Antwerpen, specialiteit Grafisch Design. In 2005 richte ze haar eerste agentschap op met haar man.

In 2012 startte Eline een nieuw project Roomblush. Een love brand in behangpapier. Hier combineerde ze het grafische met haar passie voor interieur. Het merk biedt een inspiratie platform voor de consument, vooral op Instagram. Er werd samengewerkt met bloggers en creatieve #momsofinstagram (influencermarketing) voor de ontwikkeling van inspirerende content.

Dit project vormde de weg naar Mooditude. Eline laat zich van nature graag omringen door creatieve sferen, en zo kan ze met Mooditude ook uw merk helpen groeien via de diensten die jij wil, of die we samen bepalen. Mooditude fungeert als creatieve art director samen met een netwerk van professionele partners. Samen zoeken we welke krachtvoer je merk moet krijgen!