Merkbeleving

Visuele content

Zichtbaarheid

Een nieuw product vraagt om bekendmaking in de markt. Het bereiken van de juiste doelgroep is daarom erg belangrijk. Zonder consument is een bedrijf nada, hoe leuk je product ook is. Alles begint uiteraard daarmee: een leuk, straf product. Echter, het naar buiten brengen en de manier waarop is even belangrijk. Mooditude vergroot via de juiste media kanalen, de zichtbaarheid van je merk.

Lancering

Een verhaal vertellen is nog nooit zo belangrijk geweest. Consumenten willen geïnspireerd geraken. Tonen hoe je een bepaald product kan gebruiken, vormt een soort van 'community' bij je doelgroep. "Wat zij draagt, wil ik ook." "Hoe zij leeft, dat zie ik ook wel zitten." Het is de nieuwe manier om consumenten te raken. Je product lanceren is niet enkel de presentatie in de winkel of showroom, maar is ook het brengen van een verhaal!

Groei via influencers

Een belangrijk deel van het succesvol lanceren, is het online vertellen via sociale media; zoals Instagram, Facebook & Pinterest. Mooditude heeft de expertise om dit voor jouw merk te coördineren. Zeker Influencer marketing is één daarvan. Via samenwerkingen met bloggers en instagrammers, ontwikkelen we visuele content en een uitbreiding van het netwerk van jouw doelgroep.

Boek Mooditude

Om de release van uw merk, nieuwe collecties of product te coördineren
en organische content te creëren oa. via influencer marketing.

Mooditude coördineert ook de fotografie en de styling voor andere marketingtools.

  • samen met je interne marketingteam
  • of onafhankelijk, maar altijd in nauwe communicatie met de klant

Mail Eline op eline@mooditude.be of bel +32 478 55 29 74

:::: Bekijk Mooditude's laatste projecten! ::::